• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Wedstrijdzaken APP

  De Wedstrijdzaken app is eigenlijk het verlengstuk van de Voetbal.nl app waar het gaat om het afhandelen van wedstrijden door scheidsrechters en staf van een team. De wedstrijdzaken app is dus voor diegenen met een officiele functie rondom een (oefen)wedstrijd. Je kunt de Wedstrijdzaken app installeren en inloggen met hetzelfde KNVB account waarmee je ook inlogt in de Voetbal.nl app. Let op dat je altijd een account aanmaakt met een emailadres dat overeenkomt met je mailadres in onze ledenadministratie.

  In de ledenadministratie van vv Eldenia wordt de functie van Teammanager toegekent aan de verschillende personen. Je kunt in de Wedstrijdzaken app zien of je deze functie reeds hebt toegewezen gekregen. In dat geval heb je een extra menuoptie "Teammanager" in het hoofdmenu van de app. Als je daar op doorklikt zie je ook het team en heb je extra mogelijkheden om je team te bewerken. Denk daarbij aan het instellen van vaste rugnummers en de mogelijkheid om voor je hele team foto's toe te voegen.

  Inmiddels kennen we een tweetal wedstrijdformulieren. De eerste is het Mobiel Wedstrijdformulier waarmee je officiele wedstrijden (beker en competitie) kunt vastleggen. Dit formulier werkt met een spelersopgaaf voorafgaan aan de wedstrijd. Daarnaast heb je een vereenvoudigde versie, het Mobiel Uitslagenformulier. Met dit formulier worden pupillen O7 vastgelegd alsmede oefenwedstrijden en senioren wedstrijden 35+ en 45+. Dit formulier werkt zonder spelersopgaaf en ook een teammanager kan het wedstrijdformulier definitief maken.