• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Eldenia maken we samen!

  11 sep 2019
 • Back2Basics
  Een vereniging, zoals vv Eldenia, is een initiatief van mensen die zich hebben verenigd om samen iets voor elkaar te krijgen.

  Geformaliseerd is het een organisatie met een door de leden gekozen bestuur aan het hoofd en met een algemene ledenvergadering als beleidsbepalend en controlerend orgaan. Bij Eldenia verenigen mensen zich omdat men interesse heeft in dezelfde sport, het zijn dus de mensen die vv Eldenia maken. vv Eldenia maken we samen! Bekijk hieronder de video!

  Vrijwilligers binnen vv Eldenia
  Hoe is het nu binnen onze vereniging? Twee weken geleden hebben we een bijeenkomst gehad met ''sleutel" figuren binnen vv Eldenia. Aan deze mensen hebben we gevraagd mee te helpen met het werven van vrijwilligers binnen hun kennissen kringen. Je kunt dus binnenkort worden aangesproken of je ook iets wilt gaan betekenen voor de vereniging van je zoon of dochter! Samen kunnen we vv Eldenia draaiende houden. 

  We zijn er binnen vv Eldenia met alle vrijwilligers nog steeds trots op dat we geen verplicht vrijwilligerswerk hoeven in te voeren. Dit willen we graag zo houden en daarom hebben we aan mensen binnen de vereniging gevraagd probeer andere mensen ook enthousiast te maken zodat het ook jouw vereniging wordt. Zoals hierboven beschreven niet van iemand maar van ons allemaal.

  Vacatures
  Op dit moment zijn er diverse functies vacant waarvoor we graag iemand zouden hebben. We realiseren ons echter dat het mogelijk teveel tijd van je vraagt of dat je niet duidelijk hebt wat er van je verwacht wordt. We zijn echter bereid om daarover met je in gesprek te gaan, vele handen maken tenslotte licht werk.

  We zijn op dit moment opzoek naar mensen die de volgende functies binnen onze vereniging willen vervullen:

  - Kantinemedewerkers

  - Scheidsrechters (zowel pupillen, junioren als senioren) 

  - Activiteiten (zowel voor één activiteit als meerdere activiteiten)

  - Seniorencoördinator

  - Coördinator per leeftijdsgroep

  - Websitebeheerder

  - Vrijwilligerscoördinator

  Voor alle functies geldt dat men het alleen of met meerdere personen kan uitvoeren, we gaan graag met je in gesprek.
  Wilt je mee helpen bouwen aan jouw vereniging vv Eldenia en hier met ons over in gesprek vul dan onderstaand formulier in!

  vv Eldenia maken we samen!

 • Aanmelden als vrijwilliger