• Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2020-21

  29 jun 2020
 • Net als in de afgelopen jaren maken we, aan het einde van dit seizoen, de indelingen van de jeugdteams voor seizoen 2020-2021 bekend.

  Omdat dit een seizoen was dat door de corona-pandemie bruut werd onderbroken, gaan we wel anders om met de teamindeling. De teamindeling is, nog meer dan in de vorige seizoenen, een VOORLOPIGE teamindeling.

  Aangezien er bijv. geen selectietrainingen gehouden konden worden, we op een andere manier input moesten vragen en krijgen van trainers en leiders over de diverse spelers, het voor nieuwe leden soms ook niet mogelijk was om nog een paar keer met de 'oude' teams mee te trainen, kan het best zijn dat er in de aanloop naar het nieuwe seizoen (of zelfs tijdens de eerste weken van het seizoen) nog wijzigingen plaatsvinden in de teamindelingen.

  Wij weten dat we het niet iedereen honderd procent naar de zin kunnen maken, maar wij hebben naar eer en geweten, met maximale inzet en vol enthousiasme ons best gedaan om de teams zo goed mogelijk in te delen.

  Er zijn teams met erg veel spelers of juist nog wat minder dan nodig. We weten dat er de komende tijd nog wijzigingen komen, wellicht door vertrekkende spelers, maar zeker ook door nieuwe aanmeldingen. Er zullen dan ook af en toe updates verschijnen van de teamindelingen en wij gaan ervan uit dat, net als in de vorige jaren, bij de start van de competitie de teams goed genoeg gevuld zijn om een mooie start te gaan maken van het voetbalseizoen 2020-2021.

   

  Tenslotte, mocht u willen meehelpen, bij een team, bij de leeftjidscoordinatoren of op een andere wijze, schroom dan niet, maar meld u aan via jeugdsecretaris@eldenia.nl

   

  Namens de leeftijdscoordinatoren, de jeugdcommissie en het bestuur van Eldenia wordt u een fijne, gezonde en sportieve zomerstop toegewenst!

   

  Klik hier voor de teamindelingen

rfwbs-slide