• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Voetbalscholen bij vv Eldenia

  3 okt 2018
 • Begin oktober starten er 2 voetbalacademies bij Eldenia. In navolging van vele andere verenigingen biedt Eldenia nu ook de mogelijkheid om extra trainingen te volgen bij een voetbalacademie. Op deze manier is het niet meer nodig dat Eldenia leden bij andere verenigingen naar de voetbalacademie gaan en daar extra trainingen volgen. Bij Eldenia is de voetbalacademie  voor Eldenia leden en niet Eldenia leden. Op deze manier is het ook een mooie manier om niet Eldenia leden met Eldenia kennis te laten maken die  wellicht in de toekomst lid worden.

  Er is een speciale meisjes voetbalacademie op de woensdag middag, UVVA Eldenia Arnhem, onder leiding van John Kaersenhout de hoofdtrainer van vrouwen 1. De andere voetbalschool is voor jongens op de zondagmorgen, Ali Ibrahim voetbalacademie Eldenia, onder leiding van Ali Ibrahim. Ali is oud profvoetballer van de Graafschap en heeft zijn sporen binnen het voetbal inmiddels verdient. De beide voetbalacademies bieden een programma aan in 3 termijnen van 9 trainingen voor het gehele seizoen. Hiervoor zijn kleedkamers en velden gereserveerd. Beide voetbalacademies trainen op kunstgras. Op zondag is dit veld 4 en op woensdag veld 1. Indien door slechte omstandigheden de grasvelden niet bespeelbaar zijn zullen op zondag de wedstijden van 9.30 afgelast worden op de grasvelden en niet verplaatst worden naar het kunstgras. Er is met de indeling van de tijden voor de thuiswedstrijden rekening gehouden met vaak maar 2 wedstrijden om 9.30.

  Wij wensen de beide voetbalacademies veel succes en hopen ook te profiteren van de extra trainingen die de voetballers(sters) krijgen in onze teams bij Eldenia.

  Het bestuur