• Voetbalacademie meisjes en jongens bij v.v. Eldenia

  9 apr 2018
 • Eldenia is gelukkig om te melden dat zij in het nieuwe seizoen gaan starten met 2 voetbalacademies. Het duurde even maar Eldenia gaat voor kwaliteit van de academie. De meisjes academie zal door John Kaersenhout geleid worden de trainer van het 1e vrouwenteam wat uitkomt in de landelijke hoofdklasse. John is niet alleen een KNVB docent maar heeft ook al zijn sporen als trainer verdient. Zo werd hij in 2015 Nederlands kampioen in de Top klasse met zijn toenmalig club Saestum. Ook heeft John al een voetbalacademie in Utrecht. De voetbalacademie bij Eldenia is voor alle voetballende meiden ongeacht het niveau.  De academie zal op een doordeweekse middag/avond de trainingen gaan verzorgen.

  De voetbalacademie voor jongens gaat geleid worden door niemand minder dan Ali Ibrahim. Ali is zoals bekend een oud Ghanese voetballer van onder meer De Graafschap. Wie herinnerd niet zijn geweldig hakbal tegen Ajax in de Arena die  de hele wereld via YouTube rondging (YouTube hakbal Ali Ibrahim) Ali heeft verder nog gevoetbald bij profclubs in Belgie, Duitsland en Zwitserland. Ali zal speciale techniektraining geven op de zondagmorgen bij Eldenia. Geen circusachtige trucjes maar functionele techniek die je in wedstrijden kunt gaan toepassen en die zorgen dat jij een betere voetballer gaat worden.

  De beide voetbalacademies zullen toegankelijk zijn voor leden en niet leden ongeacht het niveau.

  Verdere informatie zoals kosten, tijden en dergelijke volgen in de aankomende weken.

  Heeft u nu al vragen kunt u zich melden bij hoofd opleidingen van vv Eldenia Gerrit Goossens telefoonnummer 0622268414 of mailen opleidingen@eldenia.nl

rfwbs-slide