• UVVA ARNHEM organiseert introductiedag bij Eldenia

  1 mei 2018
 • Sinds jaar en dag is de UVVA dé toonaangevende voetbalacademie voor meiden in Utrecht en omstreken. Kort geleden is melding gemaakt van het feit dat de UVVA in samenwerking met vv Eldenia gaat starten met het organiseren van trainingen voor voetbalmeiden in de regio Arnhem en omstreken. Zoals de planning er momenteel uitziet gaan de regionale trainingen in de eerste week van oktober 2018 op de woensdag (na)middag van start. Om voetbalmeiden kennis te laten maken met UVVA ARNHEM, zal op woensdag 20 juni bij vv Eldenia een introductiedag worden georganiseerd. Ook voor keepsters is er een speciaal programma.

  Opgeven introductiedag
  Heb je interesse om deze dag van dichtbij mee te maken? Stuur dan een mailtje naar info@uvva.nl en vermeld hierbij jouw naam, geboortedatum, vereniging en positie. Zodra het programma voor deze dag is vastgelegd zullen we jou hierover informeren.

  Inschrijven voor oktober
  Ben je er nu al voor jezelf uit en heb je besloten dat je vanaf oktober wilt gaan deelnemen aan de regionale trainingen van UVVA ARNHEM? Download in dat geval het inschrijfformulier  en mail dit na het invullen van jouw gegevens naar info@uvva.nl. Uiteraard ben je nog steeds welkom op de introductiedag.

  UVVA Inschrijfformulier

  Nadat je het inschrijfformulier hebt ingestuurd, ontvang je een bevestiging van aanmelding.

rfwbs-slide