• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Unieke G-voetbal line-up bij Eldenia

  25 okt 2019
 • Om nog meer aandacht te vragen voor de G-voetbaltak van Eldenia organiseren we samen met de KNVB op zaterdag 26 oktober en op zondag 3 november een unieke line up bij twee wedstrijden. Zowel bij de wedstrijd van Eldenia Vrouwen 1 tegen Wartburgia op zaterdag 26 oktober 14.00 uur als de wedstrijd van Eldenia Heren 1 tegen AFC Quick 1890 op zondag 3 november om 14.30 uur zullen de spelers & speelsters van onze G-voetbalafdeling de line-up vormen. Tevens zal er rond beide wedstrijden extra aandacht zijn voor het G-voetbal. Ook zijn er mensen van de G-voetbalafdeling aanwezig om desgewenst informatie te geven over G-voetbal bij Eldenia. Bij Eldenia zijn op dit moment reeds 3 teams actief in competitieverband.

  Eldenia sluit zich hiermee aan bij het landelijke initiatief van de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport om G-voetbal extra in de schijnwerpers te zetten en op die manier kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking enthousiast te krijgen voor G-voetbal.

  Komt allen en zie hoe enthousiast onze G-voetballers zijn over het voetbalspel. Zaterdag 26 oktober om 14.00 uur en zondag 3 november om 14.30 uur op ons eigen sportpark.