• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Sponsoren

  Sponsoring is van groot belang voor elke vereniging. Ook voor v.v. Eldenia. Het biedt een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Daarnaast zorgt sponsoring voor een professionele uitstraling van de vereniging en bindt het de club met ondernemers in de omgeving. Gezien onze doelstelling met sponsoring kan de vereniging ook de contributie beperken, waarmee de voetbalsport betaalbaar blijft. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het grote aantal bedrijven dat onze vereniging steunt.

  Onze hoofdsponsor en stersponsoren staan onderaan vermeld met logo en link naar de website. Wij danken hen van harte voor de ondersteuning die zij onze club bieden!

  Mogelijkheden
  Sponsoring kan op veel verschillende manieren. Heb je interesse om met jouw bedrijf v.v.Eldenia te sponsoren, dan gaan we graag met je in gesprek om te bespreken wat de opties zijn. Je kunt hierbij denken aan:

  • Het sponsoren van kleding
  • Bordsponsoring langs de velden
  • Reclame op een van de online media kanalen van v.v.Eldenia

  Heb je een ander idee, dan staan we hier natuurlijk open voor. We kijken graag samen met jou hoe we een optimale invulling kunnen geven aan de sponsoring. 
  Bekijk hier het sponsorbeleid van v.v. Eldenia.

  Meer informatie
  Heb je interesse in het sponsoren van onze vereniging? Neem dan contact op met v.v. Eldenia via sponsoring@eldenia.nl