• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Pupillenkamp 2019

  27 mei 2019
 • Evenals voorgaande jaren organiseert vv Eldenia ook dit jaar weer een weekend zomerkamp voor de F, E en D pupillen. Wij gaan weer naar St. Michielsgestel (bij ’s Hertogenbosch) op groepsaccommodatie "de Zonnewende".

  Dit is een accommodatie gelegen midden in de bossen met veel mogelijkheden voor sport en spel,
  (voetbalveld, 3 verharde sportvelden, speeltuin etc). Er wordt overnacht in stenen slaapvertrekken (kamers van 4 tot 8 personen) met aparte douches en toiletten. Zonnewende is zo ingericht dat de D-, E- en F pupillen gescheiden van elkaar slapen.

  We vertrekken vrijdag 14 juni 2019 en komen op zondagmiddag 16 juni 2019 weer terug. Met begeleiding van een zeer ervaren kampleider(ster) per 6 deelnemers kan er goed toezicht gehouden worden. U wordt later nog uitgebreid via een programma boekje geïnformeerd over de vertrektijden, mee te nemen spullen etc.
  De kosten (inclusief maaltijden, vervoer en verblijf) zijn € 75,- per kind, voor een tweede of volgend kind uit één gezin betaalt u € 60,-.
  De kosten voor versnaperingen, consumpties en diverse activiteiten hopen we weer met medewerking van Eldenia, de loterijen (welke gehouden worden tijdens de schoolvoetbaltoernooien) en de sponsoren bij elkaar te krijgen.
  Het bovengemelde bedrag voor deelname kunt u in termijnen betalen. U machtigt vv Eldenia door dit aan te geven op het aanmeldingsformulier. Machtigt u vv Eldenia niet, dan dient u contant af te reken voor 30 mei 2019 bij de jeugdcommissie. Dit kan tijdens het spreekuur op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur of op zaterdag in de commissiekamer van het clubhuis.

  Alleen een tijdige betaling van het verschuldigde geeft recht op deelname van uw kind(eren).
  Omdat wij alles bijtijds moeten organiseren, willen wij graag zo snel mogelijk weten hoeveel kinderen er mee gaan. Lever de bijgevoegde antwoordstrook zo snel mogelijk in bij de leider (ster) van het team waar uw kind voetbalt. Ook verzoeken wij u dringend het formulier in te leveren als uw kind niet meegaat. Dit om latere misverstanden te voorkomen.

  Inleverdatum uiterlijk 24 mei 2019 bij de begeleiding van het elftal waarin uw zoon of dochter voetbalt, of bij de jeugdcommissie.
  Ook kunt u ervoor kiezen het inschrijfformulier van de website te downloaden en deze te mailen naar; pupillenkamp@eldenia.nl.

  Bekijk hier de brief, het boekje en het aanmeldingsformulier.