• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Pupillenkamp

  v.v. Eldenia gaat al jaren op pupillenkamp, dit jaar is er een enquete geweest onder de leden die op dit moment deel uitmaken van de pupillen. Er zijn door de organisatie van het pupillenkamp diverse vragen gesteld onder andere over de animo voor het pupillenkamp, de afstand tot de locatie en het aantal nachten en niet te vergeten de kosten van het pupillenkamp. De resultaten hiervan zijn bekend en dit betekent dat we een andere invullen gaan geven aan het pupillenkamp. 

  Het programma
  Op zaterdagochtend verwachten we alle deelnemers op onze nieuwe locatie (de locatie en de exacte tijd maken we later bekend). Vanaf de aankomst zullen de deelnemers diverse spellen gaan spelen waarna we in de middag zullen genieten van een lunch, daarna vervolgen we de spellen en zullen we in de avond gaan dineren in de dinerzaal om weer energie op te doen voor het programma van de avond. We overnachten op de locatie van zaterdag op zondag, zondag zullen de finale spellen op het programma staan zodat we op de zondagmiddag op de locatie de prijsuitreiking kunnen houden. Vervolgens kunnen de kinderen na de prijsuitreiking weer worden opgehaald op de locatie en zit het pupillenkamp erop.

  Bagage
  De bagage dient zelf meegenomen te worden als de kinderen naar de locatie worden gebracht. In de weken voor vertrek informeren wij alle deelnemers over wat de kinderen wel en niet mee moeten nemen.

  Meer informatie
  Heb je vragen over het pupillenkamp, mail deze dan naar pupillenkamp@eldenia.nl.

  Inschrijfformulier pupillenkamp
  Vul hier het inschrijfformulier van het pupillenkamp 2023 in: inschrijfformulier.

  Brief pupillenkamp 2023
  Bekijk hier de brief van het pupillenkamp 2023, brief pupillenkamp. Bekijk hier de brief

  Boekje pupillenkamp 2023
  Bekijk hier het boekje van het pupillenkamp 2023:Informatieboekje. (volgt binnenkort)