• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Pupillenkamp

  v.v. Eldenia gaat al jaren op pupillenkamp, vorig jaar was weer de eerste keer na een aantal jaren helaas niet gegaan te zijn vanwege de Coronapandemie. Het pupillenkamp is voor de leeftijden onder 7 t/m onder 13. Na de winterstop volgt er meer informatie over het pupillenkamp en zullen we ook de mogelijkheid tot inschrijven open zetten.

  Het pupillenkamp is dit jaar op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024!

  Het programma
  Op zaterdagochtend verwachten we alle deelnemers op onze nieuwe locatie (de locatie en de exacte tijd maken we later bekend). Vanaf de aankomst zullen de deelnemers diverse spellen gaan spelen waarna we in de middag zullen genieten van een lunch, daarna vervolgen we de spellen en zullen we in de avond gaan dineren in de dinerzaal om weer energie op te doen voor het programma van de avond. We overnachten op de locatie van zaterdag op zondag, zondag zullen de finale spellen op het programma staan zodat we op de zondagmiddag op de locatie de prijsuitreiking kunnen houden. Vervolgens kunnen de kinderen na de prijsuitreiking weer worden opgehaald op de locatie en zit het pupillenkamp erop.

  Bagage
  De bagage dient zelf meegenomen te worden als de kinderen naar de locatie worden gebracht. In de weken voor vertrek informeren wij alle deelnemers over wat de kinderen wel en niet mee moeten nemen.

  Meer informatie
  Heb je vragen over het pupillenkamp, mail deze dan naar pupillenkamp@eldenia.nl.

  Inschrijfformulier pupillenkamp
  Vul hier het inschrijfformulier van het pupillenkamp 2024 in: klik hier

  Brief pupillenkamp 2024
  Bekijk hier de brief van het pupillenkamp 2024, brief pupillenkamp. Klik hier

  Boekje pupillenkamp 2024
  Bekijk hier het boekje van het pupillenkamp 2024:Informatieboekje. (volgt later)