• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Pupillenkamp

  v.v. Eldenia gaat al jaren op pupillenkamp naar de Zonnewende in St. Michielsgestel. Hier verblijven we in een blokhut met kamers voor 4 tot 8 personen. Op de accommodatie zijn er goede slaap- en douchefaciliteiten. Verder beschikt deze accommodatie over meerdere eetzalen en een geweldige keuken. Ontbijt en lunch zijn in buffetvorm en het diner wordt aan tafel geserveerd door de begeleiding. Naast deze faciliteiten beschikt de accommodatie over een groot bos en een prachtig speelveld.

  Het programma
  Op vrijdagmiddag vertrekken de bussen naar St. Michelsgestel. In de avonduren houden we o.a. een speurtocht en organiseren we andere leuke spellen. Op zaterdagochtend starten wij met een stevig ontbijt. De hele dag staat in het teken van sport en spel. In de middag wordt er een lunch verzorgd, zodat we daarna weer vol energie verder gaan met de spellen. Om voldoende krachten op te doen voor het avondprogramma dineren we in de dinerzaal. ’s Avonds vervolgen we de activiteiten en is er een surprise-activiteit. Op zondag zijn er nog diverse activiteiten. Daarna worden we opgehaald door de bussen en gaan we naar het zwembad. Even een moment van ontspanning en nog meer plezier. Aan het eind van de middag eindigen we het pupillenkamp weer bij v.v. Eldenia. Hier houden we dan een gezamenlijke prijsuitreiking bij v.v. Eldenia!

  Bagage
  Om te voorkomen dat de bussen overbeladen raken met bagage, wordt de bagage met een aparte vrachtwagen vervoerd. Daarom vragen we ouders/verzorgers om de bagage al op de donderdag bij het clubhuis van v.v. Eldenia af te geven. Graag voorzien van naam en elftal d.m.v. stickers/labels of iets dergelijks. In de weken voor vertrek informeren wij u over wat de kinderen wel en niet mee moeten nemen.

  Meer informatie
  Heb je vragen over het pupillenkamp, mail deze dan naar pupillenkamp@eldenia.nl.

  Inschrijfformulier pupillenkamp
  Vul hier het inschrijfformulier van het pupillenkamp 2022 in: inschrijfformulier. (volgt binnenkort)

  Brief pupillenkamp 2022
  Bekijk hier de brief van het pupillenkamp 2022, brief pupillenkamp. (volgt binnenkort)

  Boekje pupillenkamp 2022
  Bekijk hier het boekje van het pupillenkamp 2022:Informatieboekje. (volgt binnenkort)