• Programma clubdag

  28 jul 2017
 • Nog een paar weken en dan is het zover: de eerste vv Eldenia clubdag! Op deze dag staan er voor onze leden tal van activiteiten op het programma.

  De clubdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus en heeft als doel er een gezellige dag van te maken voor zowel jong als oud. De organisatie ligt dit jaar in handen van een projectgroep samengesteld uit diverse vrijwilligers vanuit de vereniging.

  Hieronder het volledige programma van de clubdag. Mocht je nog vragen of opmerkingen over de clubdag hebben, of mee willen helpen bij de verkoop van eten of drinken of bij het begeleiden van een spel. Stuur dan gerust een e-mail naar Martijn Elbers via heren-secretaris@eldenia.nl. 

  Toernooi (7 t/m 19 jaar)

  Vanaf 10:00 uur
  Vanaf 10:00 uur starten we met de D-pupillen en de C-junioren, deze gaan een toernooitje voetballen. De ouders van de spelers worden in de kantine van informatie voorzien. Om 10:45 uur worden de E-pupillen (JO11) verwacht zodat ook zij hun voetbalkunsten kunnen showen. De ouders van de E-pupillen ontvangen vanaf 10:45 uur de informatie in de katine. Om 11:30 uur komen de JO8 en de JO9 (F-pupillen) om hun voetbalkwaliteiten te laten zien, hun ouders zullen vanaf 11:30 uur informatie ontvangen in de kantine. Vanaf 12:15 uur gaan de A en de B-junioren hun toernooi spelen, ook hun ouders ontvangen we graag om 12:15 uur in de kantine zodat we de ouders van informatie kunnen voorzien. 

  We houden de informatiesessie voor de ouders kort zodat de ouders daarna bij het toernooi van de kinderen kunnen kijken! We zorgen dat de koffie en thee voor u klaar staat. 

  Kantine, keuken en terras

  Vanaf 10.00 uur
  Zin in een een bakkie koffie, patatje of iets anders lekkers uit de kantine? Loop gerust binnen en bestel iets aan de bar of keuken! Je kunt de gehele dag terecht bij ons barpersoneel en ’s morgens en 's middags kun je ook buiten iets bestellen. Naast de kantine zal er een extra terras worden ingericht met daarbij gezellige muziek.

  Sponsorloop

  Vanaf 11.00 uur
  Dit jaar tijdens de eerste vv Eldenia clubdag organiseren we een sponsorloop! Het doel van deze sponsorloop is dit jaar geld ophalen voor de aanschaf van een pannaveld of een speelplaats op het terrein van vv Eldenia. Het is de bedoeling dat alle F-pupillen (JO8 en JO9), E-pupillen (JO11) en D-pupillen (JO13) deelnemen aan deze loop en in 20 minuten tijd zoveel mogelijk rondjes gaan lopen om een deel van ons hoofdveld. Alle pupillen hebben vorige maand met het sponsorformulier al veel sponsoren kunnen werven, gebruik de komende weken om de enveloppe vol te krijgen met sponsoren! De enveloppe inclusief het geld moet op de clubdag, voorafgaand aan de sponsorloop, bij een aangegeven kraam worden ingeleverd. De projectgroep berekent dan de uiteindelijke opbrengst. De sponsorloop begint voor de D-pupillen om 11.00 uur, vlak na het voetbaltoernooi. 

  Teamfoto’s!

  Vanaf 11.30 uur
  Op onze nieuwe website willen we graag actuele teamfoto's, we gaan op de clubdag teamfoto's maken om onze website te kunnen voorzien van deze teamfoto's! Neem daarom je clubtuneu mee naar Eldenia zodat je in je tenue op de foto kunt. Vanaf 11.30 uur staan onze fotografen klaar om zoveel mogelijk teams op de foto te zetten. Een aantal vrijwilligers zal de fotosessie op de clubdag begeleiden. 

  Verenigingsfoto

  Vanaf 13.30 uur
  Om 13:30 uur gaan we de grootste verenigingsfoto ooit maken! We willen iedereen die betrokken is bij de verenging op één foto, van spelers tot leiders tot trainers tot scheidsrechters tot barmedewerkers, kortom iedereen op een foto! We hopen dat iedereen aanwezig is om op de foto te gaan, deze foto zullen we binnen de club een mooie plaats gaan geven. 

  Mini-braderie, Toernooi senioren

  Vanaf 14.00 uur
  Naast het toernooitje, de sponsorloop en het maken van de teamfoto’s en verenigingsfoto is er op de clubdag ook nog een soort van mini-braderie. Vanaf 14:00 uur zullen er op het complex een pannaveld (luchtkussen) en een levend tafelvoetbalspel komen te staan, is er voor de liefhebbers een waterbuikschuifbaan, een voetbalschietwand, een stormbaan en tevens staan er rondom de voetbalvelden diverse verkoopkraampjes, waaronder de verkoop van ijs en popcorn. 

  Voor de senioren zullen we vanaf 14:00 uur voetbalspellen organiseren. 

  Verloting

  Vanaf 16.30 uur
  Als je je hebt ingeschreven (dit kan ook nog op de dag zelf) dan maak je kans op een van de prijzen uit de verloting. Op ieder inschrijving staat een lotnummer, met dit lotnummer speel je mee in de loterij. Ben je aanwezig als je lotnummer wordt omgeroepen dan kan je de prijs komen ophalen. Ben je niet aanwezig dan gaat de prijs helaas aan je voorbij en zullen we een volgend lotnummer trekken!

rfwbs-slide