• Pannaveld bij vv Eldenia

  20 apr 2018
 • Het is lang stil geweest rondom het pannaveld bij vv Eldenia. In augustus van 2017 hebben de F, E, D en de G groepering via een sponsorloop geld opgehaald voor het pannaveld. We kunnen nu dan eindelijk melden dat we het pannaveld in augustus 2018 gaan aanleggen. We kiezen voor deze periode omdat er op dat moment geen voetbal is op het sportpark en er in alle rust gewerkt kan gaan worden.

  De afgelopen tijd is er door een projectgroep hard gewerkt aan de voorbereidingen die plaats moesten vinden. 
  Er moest overleg worden gevoerd met de gemeente over de locatie van het pannaveld, het verplaatsen van bomen en daarna moest de definitieve toestemming worden geregeld. Nadat dit allemaal rond was konden we aan de slag met de eerste tekeningen van het pannaveld.

  Veel matariaal hebben we kunnen regelen via diverse sponsoren waardoor we de kosten voor het pannaveld in de hand kunnen houden. Op dit moment zijn we nog aan het zoeken naar de beste ondergrond voor het pannaveld, hier zal binnenkort een besluit over genomen worden.

  Vanaf begin augustus zal het pannaveld gerealiseerd gaan worden op het terein bij vv Eldenia, het is de bedoeling om de officiële openening plaats te laten vinden tijdens de tweede clubdag op zaterdag 25 augustus 2018!

rfwbs-slide