• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Organisatie

  Genieten van voetbalsport
  Onze vereniging wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. Een vereniging zijn waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de voetbalcapaciteiten en culturele achtergrond. Wij willen een actieve, bruisende en sportieve vereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt als een aantrekkelijke club.

  Missie 
  v.v. Eldenia is een voetbalvereniging die voor de gehele diversiteit aan leden een sportief voetbalaanbod aanbiedt, streeft naar een hoog prestatieniveau zonder de recreatieve teams minder aandacht te geven. v.v. Eldenia beschikt over een groot vrijwilligersaanbod omdat veel aandacht wordt besteed aan het clubgevoel, het plezier en de normen en waarden binnen de vereniging. De maatschappelijke betrokkenheid uit zich door het aanbieden van activiteiten op het niveau van vrijetijdsbesteding die gericht zijn op het creƫren van binding met de naaste omgeving.

  v.v. Eldenia maakt voetballen mogelijk voor iedereen. Op een gezonde manier maximaal presteren.

  Visie
  v.v. Eldenia zorgt ervoor dat op een juiste wijze invulling wordt gegeven aan deze missie, om op een verantwoorde wijze het voetbal mogelijk te maken voor haar leden. Dat betekent dat we voor een gezonde financiƫle huishouding zorgen. En dat we de ondersteunende faciliteiten leveren die nodig zijn om op een plezierige manier datgene te doen waarvoor een voetbalvereniging is opgericht: voetballen. Binnen de mogelijkheden die de vereniging heeft, willen we maximaal presteren. Hierbij is sfeer en cultuur binnen de vereniging altijd van groot belang. Eldenia geeft aan iedereen de ruimte binnen zijn of haar mogelijkheden. Er is plaats voor iedereen. Daarnaast geven we invulling aan onze maatschappelijke rol in de gemeenschap om ons heen. v.v. Eldenia is meer dan voetbal alleen. Eldenia is een plek waar mensen zich prettig voelen en bezig zijn samen invulling te geven een plezierige tijdsbesteding. Naast het voetballen is Eldenia ook de plaats waar activiteiten worden georganiseerd die mensen aan elkaar verbindt.

  Structuur