• Nieuwe wedstrijdzaken en voetbal.nl app

  24 aug 2017
 • Heb jij hem al gedownload? De nieuwe wedstrijdzaken en voetbal.nl app van de KNVB!

  De KNVB heeft een nieuwe app naast de vernieuwde voetbal.nl app in de lucht gebracht. Binnen deze app is het mogelijk voor leiders om het digitale wedstrijdformulier af te handelen. 

  De wedstrijdformulieren op de laptops gaan verdwijnen, vanaf aankomend seizoen kan het wedstrijdformulier alleen nog worden afgehandeld doormiddel van het mobiele digitale wedstrijd formulier (MWDF).

  De fysieke spelerspassen van de spelers komen te vervallen, daarvoor in de plaats krijgen we digitale spelerspassen. Deze digitale spelerspassen zijn te vinden in deze app. Ook kan je hier je pasfoto voor op de spelerspas wijzigen, Let op! De foto moet een foto zijn waarop je gezicht goed te zien is. De scheidsrechter moet je aan de hand van deze foto kunnen herkennen. 

  Inloggen in de app?! Je kunt inloggen in de app met het e-mailadres dat je hebt aangegeven tijdens de aanmelding als lid. Alleen met dit e-mailadres is inloggen mogelijk. Je kunt vervolgens zelf doormiddel van de registratie een wachtwoord aanmaken.
  Weet je niet wat je e-mailadres is? Ga dan naar www.voetbal.nl - login - klik op mijn profiel. Hier kan je het emailadres bekijken, klik vervolgens op profielgegevens wijzigen om het emailadres aan te passen.

  Wil je meer weten over de wedstrijdzaken app, klik hier.

   sportlinked-btn-apple-store

  https://itunes.apple.com/nl/app/wedstrijdzaken/id1141858630?mt=8

  sportlinked-btn-play-store

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexels.sportlinked.knvb&hl=nl

   

rfwbs-slide