• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Mini verenigingstraject

  3 mrt 2021
 • Eldenia is in samenwerking met Dirk Hemink gestart met een mini verenigingstraject, geinitieerd vanuit NOC/NSF. Het doel van dit traject is om samen met de leden naar de huidige situatie van de vereniging te kijken en ook naar hoe de vereniging er in de toekomst uit moet gaan zien.
  Door dit samen met de leden te doen hoopt het bestuur het beleid meer met en vanuit de leden te kunnen vormgeven. Deze bijeenkomst gaat in de nabije toekomst nog een vervolg krijgen, er zullen in de toekomst meer leden benaderd worden om deel te nemen aan deze bijeenkomsten.

  Vrijwilligers maken een vereniging,
  vv Eldenia maken we samen!


  Hieronder een kort verslag van een van de deelnemers aan de 1e bijeenkomst.

  --------------------

  Woensdag 10 februari heb ik als vrijwilliger van Eldenia deel mogen nemen aan een interessante bijeenkomst over de huidige situatie en toekomst van Eldenia.
  Onder begeleiding van een externe projectleider hebben wij samen met 10-tal andere leden & vrijwilligers en het bestuur een beeld gevormd van de vereniging. Iedereen heeft de ruimte gekregen om aan te geven hoe zij Eldenia nu zien als vereniging en hoe zij Eldenia zien in de nabije toekomst. Vanuit verschillende invalshoeken, zoals o.a. structuur/strategie, cultuur en omgeving, hebben wij gezamenlijk aangegeven wat wij belangrijke verbeterpunten vinden. De gezamenlijke input zal met het bestuur verder worden doorgesproken.
  Het is goed om te zien dat er veel raakvlakken zijn vanuit de verschillende geledingen binnen de vereniging. Als vereniging zullen we het SAMEN moeten doen!

  Sjoerd Leistra
  Co├Ârdinator voetbalzaken