• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Kledinguitgifte Jeugd

  23 jul 2023
 • Kledingplan
  Eldenia heeft voor de gehele jeugd een kledingplan. Elk (jeugd)lid krijgt een tenue in bruikleen. Alle jeugdleden van de O7 t/m de O20 (jongens en meisjes) ontvangen vanuit het kledingplan een Stanno wedstrijdshirt, wedstrijdshort en sokken. De teams van O7 t/m O12 krijgen shirts met lange mouw, de teams van O13 t/m O20 krijgen shirts met korte mouw. Indien men onder de wedstrijdshirts thermoshirts wil dragen met lange mouw, dienen de mouwen geheel zwart te zijn.

  De kosten van het kledingplan in de seizoenen 2022-2023, 2023-2024 en 2024-2025 worden deels gedekt door de sponsoring van diverse sponsoren, zoals Bij Ons, Arnhemse wegenbouw, Demon gevelmontage, KLJ schilders bedrijf, Fortvier, Junion en de Groene Vingers en Snelders Sport.

  Voor het kledingplan heeft Eldenia een Reglement (op de website beschikbaar) opgesteld. Alle jeugdteams zijn gehouden zich te houden aan de regels zoals gesteld in het kledingplan.

   

  Uitgifte

  In week 34 op dinsdag 22 augustus, woensdag 23 augustus en donderdag 24 augustus kunnen de leiders/trainers van elk jeugd team de team tas komen ophalen bij Eldenia. Dit kan tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Je ontvangt dan een team tas met voor alle spelers een shirt, broekje en sokken. Ook is er een keeper set (shirt, broek en sokken). Daarbij ontvangt de trainer/leider een wasvoorschrift en bruikleenovereenkomst voor het team. Deze bruikleenovereenkomst dient door de trainer/leider te worden ingevuld met de achternamen van de spelers en dient getekend te worden door speler of ouder. Daarna moet deze weer ingeleverd worden bij de sponsorcommissie of clubhuisdienst.

   

  Regels kledingplan jeugd
  Tenues (wedstrijdshirt, wedstrijdshort en sokken) mogen alleen gedragen worden tijdens de wedstrijden

  De wedstrijdshirts en wedstrijdshort moeten samen in de tas worden gehouden en gezamenlijk gewassen. Dit kan per toerbeurt door de ouders gedaan worden. Het is niet toegestaan de shirts aan de individuele spelers mee te geven en zelf te laten wassen. Het is gebleken dat door eerder vertrek of niet inleveren te veel kleding verloren gaat. Het afgelopen jaar voor bijna €2000,=. De sokken blijven gedurende het seizoen bij de speler. Ieder team is samen met haar leider verantwoordelijk voor de wedstrijdshirts, wedstrijdshorts en team tas. Voor gebruik binnen het team wordt een bruikleenovereenkomst opgesteld en getekend door de spelers of ouders. Hierop staan ook eventuele aanvullende gesponsorde materialen vermeld, die een speler in bruikleen ontvangt. Aan het einde van elk seizoen dient de teamtas met alle bijbehorende wedstrijdshirts en wedstrijdshorts schoon en heel te worden ingeleverd bij Eldenia (de sponsorcommissie). De leider is verantwoordelijk voor het schoon en heel inleveren van de wedstrijdshirts en wedstrijdshorts. Indien de wedstrijdshirts of wedstrijdshorts niet meer compleet zijn dienen de kosten betaald te worden door degene die dit heeft veroorzaakt. De leider geeft aan wie hiervoor verantwoordelijk is bij de sponsorcommissie bij inlevering van de teamtas.

  Bij beëindiging of overschrijving van het lidmaatschap is de speler verplicht de kleding schoon gewassen weer in te leveren bij de leider van het team. Indien dit niet geschied zit er een blokkade op het spelen van wedstrijden.

   

  Nieuwe, kapotte, te kleine en verloren kleding
  indien men kleding kwijt raakt of kapot is door onjuist gebruik, dient men zelf nieuwe kleding aan te schaffen. Heeft de kleding niet de juiste maat dan is het mogelijk voor de trainer in overleg met de sponsorcommissie vervangende kleding te regelen. Het bestellen van nieuwe kleding kan via de club login op de website.

  Wanneer u kleding of een tas verloren bent of u heeft vragen omtrent het kledingplan kunt u contact opnemen via sponsoring@eldenia.nl

   

  Kosten kapotte, verloren of niet ingeleverde kleding
  Wanneer spelers hun kleding kwijt raken, kleding of tas kapot is en vervangen moet worden dan zijn hier kosten aan verbonden. Vervangende kleding wordt uitgegeven via Sponsor commissie. Ook als een speler stopt met voetballen en niet al zijn kleding inlevert, worden er kosten in rekening gebracht.

  Wedstrijdshirt: € 47,50, Wedstrijdshort: € 14,99, Sokken: € 10,99