• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Kleding en materialen

  29 jan 2023
 • Het Eldenia-tenue bestaat uit een uniek, in samenwerking met Eldenia ontworpen, wit shirt met zwarte banen. In de kraag staat Eldenia 1954 en in de cijfers op de rug zit het Eldense boompje verwerkt.  Verder een zwarte broek en zwarte kousen met een witte streep op de zijkant. Alles van het merk Stanno.

  Eldenia heeft voor de gehele jeugd een kledingplan. Elk jeugdlid krijgt een tenue in bruikleen. Alle jeugdleden van de O7 t/m de O20 ontvangen vanuit het kledingplan een Stanno  wedstrijdshirt, wedstrijdshort en sokken.

  De kosten van het kledingplan in de seizoenen 2022-2023, 2023-2024 en 2024-2025 worden deels gedekt door de sponsoring van diverse sponsoren. Dankzij deze sponsoren kunnen we de kledingbijdrage laag houden. De jaarlijkse vergoeding voor het gebruik van de kleding wordt tegelijk met het contributiegeld geïnd. De bijdrage voor het kledingplan is voor de leden van de O8 t/m O20 €18,- per seizoen.

  Sponsoren die jeugdteams willen sponsoren met kleding en/of materialen kunnen vanwege het jeugdkledingplan geen wedstrijdtenues sponsoren, maar wel trainingspakken, inloop of uitloopshirts, tassen etc.

  Regels gebruik kleding
  Tenues (wedstrijdshirt, wedstrijdshort en sokken) mogen alleen gedragen worden tijdens de wedstrijden.

  De wedstrijd sokken blijven gedurende het seizoen bij de speler. De wedstrijdshirts en broekjes moeten samen blijven in de teamtas van het team en worden na elke wedstrijd gezamenlijk gewassen. Wassen per toerbeurt door een van de ouders. Ieder team is samen met haar leider verantwoordelijk voor de wedstrijdshirts en wedstrijdbroekjes en teamtas. Aan het einde van elk seizoen dient de teamtas met alle bijbehorende wedstrijdshirts en wedstrijdbroekjes te worden ingeleverd bij Eldenia. De leider is verantwoordelijk voor het inleveren van de wedstrijdshirts en geeft aan Eldenia door bij wie de kosten voor eventueel ontbrekende shirts en broekjes in rekening gebracht moet worden.

  Bij beëindiging van het lidmaatschap is de speler verplicht de kleding schoon gewassen weer in te leveren bij de leider van het team.

  Nieuwe, kapotte, te kleine en verloren kleding
  Voor de volgende zaken kunt u terecht bij sponsorcommissie van Eldenia. U meldt dit aan via sponsoring@eldenia.nl en er wordt afgesproken om het in te nemen of te leveren.

  - Nieuwe leden voor het ophalen van kleding
  - Kleding omruilen die te klein is geworden
  - Omruilen van beschadigde kleding of tas (hier worden kosten voor in rekening gebracht)
  - Inleveren van kleding na opzegging van het lidmaatschap

  Wanneer u kleding of een tas verloren bent of u heeft vragen omtrent het kledingplan kunt u contact opnemen via sponsoring@eldenia.nl

  Kosten kapotte, verloren of niet ingeleverde kleding
  Wanneer spelers hun kleding kwijt raken, kleding of tas kapot is en vervangen moet worden, dan zijn hier kosten aan verbonden. Vervangende kleding wordt uitgegeven via Eldenia. Ook als een speler stopt met voetballen en niet zijn kleding en tas inlevert, worden er kosten in rekening gebracht.

  - Wedstrijdshirt: € 47,50
  - Wedstrijdshort: € 14,99
  - Sokken: € 10,99

  Voor het kledingplan heeft Eldenia een Reglement opgesteld. Alle jeugdteams zijn gehouden zich te houden aan de regels zoals gesteld in het kledingplan.

  Korting op overige artikelen
  Als Eldenia lid krijgt u bij Snelders Sport in Elst op alle andere voetbalgerelateerde artikelen 15% korting op de verkoopprijs, exclusief al bestaande aanbiedingen. Deze zijn eenvoudig via de website van Eldenia te bestellen.

  Uitgifte sportmaterialen
  Elk team krijgt aan het begin van het seizoen van Eldenia ballen, hesjes, watertassen, e.d. in bruikleen. Deze dienen aan het eind van het seizoen weer te worden ingeleverd voor gebruik in het volgende jaar.