• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Jeugdcommissie

  Wie doet wat binnen de jeugdcommissie?

  Vacant - Jeugdvoorzitter:
  De jeugdvoorzitter stuurt de jeugdcommissie aan. Geeft samen met de commissieleden vorm aan beleidsplannen.

  Chris Stockentree - Secretaris jeugdcommissie:
  De secretaris van de jeugdcommissie gaat zich bezighouden met het voorbereiden van de communicatie richting de KNVB met betrekking tot tuchtzaken en overige wedstrijd gerelateerde zaken. Draagt samen met de technisch jeugdcoördinatoren zorg voor de teaminschrijvingen bij de KNVB.

  Rob Kramer - Coördinator scheidsrechterszaken:
  De coördinator scheidsrechterszaken probeert op iedere wedstrijd een scheidsrechter aan te stellen. Tevens is de coördinator scheidsrechterszaken belast met het werven en behouden van scheidsrechters. De coördinator scheidsrechterszaken bereid tevens aanmeldingen voor de opleiding tot scheidsrechters voor.

  Wim Whien - Wedstrijdsecretaris:
  De wedstrijdsecretaris is het aanspreekpunt voor wedstrijdzaken. Het plannen van de wedstrijden zowel doordeweeks als in de weekenden gebeurt door de wedstrijdsecretaris. De wedstrijdsecretaris verzorgt de communicatie tussen de diverse verenigingen en de trainers/begeleiders van de teams.

  Arnoud Bruin - Coördinator clubhuisdienst:
  De coördinator clubhuisdienst zorgt ervoor dat er iedere zaterdag mensen beschikbaar zijn die de tegenstanders ontvangen en van informatie voorzien. Het werven en behouden van bezetting van de clubhuisdienst is een taak van de coördinator clubhuisdienst.

  Vacant - Coördinator vrijwilligerszaken:
  De coördinator vrijwilligerszaken gaat zich bezig houden met het vrijwilligersbeleid van vv Eldenia. Dit betekent dat we verder invulling zullen gaan geven aan dit beleid.