• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Introductiedagen van de voetbalacademies een groot succes

  25 jun 2018
 • De introductiedag van de Ali Ibrahim Voetbalacademie, voor jongens, op 10 juni en de meisjes Academie van UVVA op 20 juni bij vv Eldenia waren succesvol.
  Er waren op beide dagen 35 kinderen die hard moesten werken. Diverse onderdelen van het voetbal kwamen aan de beurt en vele ouders zagen dat hun kinderen heel erg hun best deden, maar er ook van genoten. Ook de loop- en coördinatietraining kreeg op beide dagen veel aandacht, iets wat in deze tijd van gamen en computers nodig is en goed voor de lichamelijke ontwikkeling van de kinderen.

  De vakantie is in aantocht en daarmee is het dus tijd voor de zomerstop. Vanaf half augustus zullen diverse teams de training weer oppakken en kunnen de kinderen zich gaan inschrijven voor de meisjes of jongens academie. De meisjes academie gaat op woensdagmiddag trainen, de jongens academie gaat zondagmorgen trainen.

  Ook kinderen die geen lid vv Eldenia zijn kunnen zich voor beide academies opgeven.

  Op zaterdag 25 augustus is de 2e clubdag van vv Eldenia. Op die dag zijn John Kaersenhout van de meisjes Academie en Ali Ibrahim van de jongens academie aanwezig om vragen te beantwoorden en kinderen in te schrijven.

  Voor informatie kunt u mailen naar: voor de meisjes academie naar info@uvva.nl en voor de jongens academie kunt u mailen naar opleidingen@eldenia.nl