• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Inleveren materialen en sponsorkleding

  29 mei 2019
 • Beste trainers en begeleiders,

  Het seizoen nadert zijn einde. Voor de meeste zit het er op een toernooi na op.

  Inleveren materialen en leeghalen kooien
  Om ook aankomend seizoen ieder team van materialen te voorzien willen we jullie vragen om de materialen die jullie aan het begin van het seizoen hebben gekregen om deze in te leveren of in de kooien te doen! Dit inleveren kan op een vast moment gezamenlijk met eventuele sponsorkleding.
  Alle materialen die in de kooien zitten na 18 juni worden beschouwd als materialen van Eldenia en zullen worden verdeeld over de teams. Heb je privé spullen in de kooien haal deze dan uiterlijk 18 juni uit de kooien!

  Sponsorkleding
  We verzoeken de trainers/leiders de kleding te verzamelen en te controleren. De trainer/leider levert de kleding van het team in 1 keer in. Er kan geen kleding door de individuele spelers worden ingeleverd om te voorkomen dat de sets uit elkaar geraken. Hiervoor is een vast moment gekozen op dinsdag 18 juni. Hierbij geeft de trainer aan of het compleet is en indien er afwijkingen zijn welke afwijkingen. Alle spelers(sters) dienen de kleding dus in te leveren bij de trainer/leider. De spelers die elders gaan voetballen worden alleen vrijgegeven als de kleding is ingeleverd.

  De kleding dient ingeleverd te worden op dinsdag 18 juni bij de kleedkamers van Eldenia

  18.00 tot 19.00 uur alle teams ( jongens en meisjes ) onder 7 onder 8 onder 9 en onder 10

  19.00 tot 20.00 uur alle teams ( jongens en meisjes) onder 11, 12 en 13

  20.00 tot 21.00 uur alle teams ( jongens en meisjes) onder 15, 17 en 19

  De selectieteams Heren 1 en 2 en Vrouwen 1 en 2 worden ingenomen door de leiding van deze teams.

  De seniorenteams dienen de ballen en middelen in de ballenkooi te zetten voor controle en aanvulling.
  De kleding dient men zelf te verzorgen.

  Indien het op het aangegeven moment niet mogelijk is kun je met de sponsorcommissie een andere afspraak maken.

  Andre van de Heuvel   06 270 445 26

  Marcel Rensen            06 201 304 47

  Leroy Siecker             06 102 040 14

  Uitgifte materialen
  Blijf je in het nieuwe seizoen actief als trainer of begeleider, ook dan verwachten we dat je de sponsorkleding en/of materialen inlevert. In de zomerstop worden alle materialen geïnventariseerd en eventueel vervangen.

  Na de zomerstop kan men de materialen weer ophalen bij de jeugdcommissie, we zullen ook dan net als afgelopen seizoen weer een aantal vaste momenten plannen waarop de materialen opgehaald kunnen worden. Deze data hopen we omstreeks midden juni op de website (www.eldenia.nl) te kunnen communiceren.

  Voor de sponsorkleding zal gekeken worden welkte teams we kunnen voorzien van sponsorkleding. De teams die voorzien kunnen worden van sponsorkleding kunnen op aangegeven momenten hun sponsorkleding ophalen, we proberen dit zoveel als mogelijk is te combineren met ophalen van eventuele materialen.

  Met vriendelijke groet,

  de Jeugdcommissie en de Sponsorcommissie