•  Samenwerking vv Eldenia en Fysiotherapie Driel

   Even voorstellen

  Mijn naam is Remco Muller, 45 jaar, getrouwd met Monique en samen hebben we drie kinderen. Onze oudste Stijn speelt bij de JO11-01 van RKSV Driel. De afgelopen 12 jaar ben ik ook als fysiotherapeut en verzorger betrokken bij RKSV Driel.

  Namens Fysiotherapie Driel zal ik op elke dinsdag van 19.00-19.30 uur een spreekuur gaan verzorgen. Alle leden van vv Eldenia kunnen hier (op afspraak) terecht. Het spreekuur zal in eerste instantie gericht zijn op preventie en/of korte diagnostiek. Voor uitgebreidere diagnostiek en- of behandeling is het mogelijk om snel te kunnen schakelen naar de prakrijk van Fysiotherapie Driel. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars en hebben een fitness en oefenzaal voor behandeling en/of hersteltraining.

  Hiermee is een start gemaakt met de samenwerking tussen jullie voetbalvereniging en Fysiotherapie Driel. Doelen die we voor ogen hebben zijn onder andere: 

  • een uitgebreidere en professionelere Medische Staf, met een duidelijke communicatie tussen de club en Fysiotherapie Driel 
  • direct kunnen schakelen in geval van een blessure 
  • preventief werken in het kader van het beleid van de overheid. Onder andere gericht op de EHBSO richtlijn. 
  • snellere diagnostiek bij blessures 
  • opstarten van een behandeltraject indien nodig 
  • vlotte terugkeer op het (trainings)veld

  Een eerste voorbeeld van wat te doen bij groei gerelateerde voetbal blessures zal binnenkort komen te staan op de website!

  Samenwerking

  Fysiotherapie Driel heeft een samenwerkingsverband met onder andere RC Klimmendaal, Rijnstate en Medinova. Indien noodzakelijk kunnen wij snel doorverwijzen voor verdere diagnostiek naar de ernst van een blessure.

  Voor meer informatie over het team en de praktijk verwijzen we naar onze website en/of Facebook pagina.

  Remco Muller

  Fysiotherapie Driel

  E: r.muller@fysiotherapiedriel.nl

  Correspondentieadres:

  Ausemsstraat 5b

  6665 DL Driel

  T: 026 4743112

  I: www.fysiotherapiedriel.nl

   

   

   

   

   

rfwbs-slide