• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Erwin Koen gaat Eldenia verlaten

  7 dec 2019
 • Afgelopen week heeft Erwin Koen besloten om Eldenia na afloop van dit seizoen te verlaten.

  Wij zijn Erwin, die een van de langst zittende trainers is, zeer dankbaar voor de tijd die hij in Eldenia heeft gestoken. Erwin is een echte clubman geworden die zeker ook oog had voor de rest van de vereniging. Erwin is te omschrijven als een gedreven, gepassioneerde en betrokken persoon die het uiterste van zichzelf en de groep eist. We hopen dat zijn carrière een mooi vervolg krijgt en verwachten dat we er alles aan gaan doen om hem een passend afscheid te geven.

  Het bestuur van Eldenia

  --------------------------------------------

  Bron: De Gelderlander

   

  Erwin Koen trekt zijn conclusies na overleg en gaat Eldenia verlaten

  ARNHEM - Eldenia moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Erwin Koen houdt het na zes seizoenen voor gezien bij de derdeklasser. De oefenmeester uit Driel trok zijn conclusies na overleg met de spelersgroep.

  ,,Ik proefde twijfel bij een aantal spelers", zegt Koen. ,,En dat kan ik begrijpen na jarenlange samenwerking. Dan kan het verfrissend zijn als er een ander gezicht voor de groep komt. Twijfel is geen goede basis voor verdere samenwerking, daarom heb ik de knoop doorgehakt. Liever op een goede wijze vertrekken, dan te laat met een slecht gevoel. Dat wil ik zeker niet.”

  ,,Ik heb prachtige jaren gehad bij Eldenia, dat mij als jonge trainer de kans heeft gegeven. Mijn periode wil ik hier op een goede wijze afsluiten”, aldus Koen.