• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Eldenia partnerclub van Vitesse

  13 mei 2017
 • Op zaterdag 8 april hebben  Eldenia en Vitesse een overeenkomst getekend om in de toekomst nauwer te kunnen gaan samenwerken op diverse gebieden. We zullen talenten bij Eldenia onder de aandacht brengen van Vitesse, zodat ze nog gerichter kunnen scouten. Voor Eldenia zal een paar keer per jaar een kaderavond georganiseerd worden, waarin specialisten van Vitesse informatie uitwisselen aan kaderleden van Eldenia.

  Voor Eldenia is er jaarlijks de mogelijkheid een rondleiding te krijgen door het Gelredome en kan het bestuur of de sponsor commissie een keer een wedstrijd bezoeken.

  Vitesse biedt Eldenia de mogelijkheid een clinic te organiseren met mogelijke trainers van Vitesse. Ook is de mogelijkheid dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden voor de E leeftijd tegen buitenlandse verenigingen die bij Vitesse op bezoek zijn. Er is ook een korting voor jeugdleden op de activiteiten van de Vitesse voetbalschool.

  Op het gebied van sponsoring, businessclub en maatschappelijke projecten wil Vitesse helpen met hun professionele kennis.

  Om te tonen dat we partnerclub zijn van Vitesse komt er een bord te hangen bij de ingang van ons complex en vermelding op de site. Tevens komt op de site een bestelknop voor kaartjes voor Vitesse. Van kaarten die via deze link besteld zijn ontvangt Eldenia 10% uitgekeerd.

  We zijn de overeenkomst voor 1 jaar aangegaan en beoordelen per jaar of het voortzetten ook voor Eldenia positief is.