• Help Eldenia te verduurzamen en stem via de Rabobank Clubkas Campagne

  Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen alle leden van Rabobank Arnhem en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar is er € 200.000,- te verdelen!

  De leden beslissen van dinsdag 3 september tot en met maandag 16 september 2019 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld.

  De leden van de bank brengen hun stem uit op hun favoriete club. Ieder lid ontvangt hiervoor vijf stemcodes. Er mogen maximaal 2 stemcodes per club worden uitgebracht. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen Eldenia krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een persoonlijke code en uitleg over de stemperiode. De stemperiode is van dinsdag 3 september tot en met maandag 16 september 2019

  Iedereen die een Rabobankrekening heeft kan gratis lid worden. Dus ook de familie leden van de Eldenia leden.  Dit kan direct via onderstaande link. 

  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context

  Wij vragen een ieder die een rabobankrekening heeft lid te worden (gratis) om op Eldenia te stemmen. Vraag ook familie en bekende om lid te worden. Hoe meer stemmen hoe meer bijdrage. Dit willen we gebruiken om de accommodatie verder te verduurzamen, hierbij valt onder andere te denken aan LED verlichting in het gebouw, de kleedkamers en vergaderruimtes.

  Stemmen kan via: https://www.clubkascampagne.nl/arnhem/clubkascampagne

rfwbs-slide