• Eldenia doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

  Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen alle leden van Rabobank Arnhem en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar is er € 150.000,- te verdelen!

  De leden beslissen van dinsdag 28 augustus tot en met dinsdag 11 september 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld.

  De leden van de bank brengen hun stem uit op hun favoriete club. Ieder lid ontvangt hiervoor vijf stemcodes. Er mogen maximaal 2 stemcodes per club worden uitgebracht. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen Eldenia krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een persoonlijke code en uitleg over de stemperiode. De stemperiode is van dinsdag 28 augustus tot en met dinsdag11 september 2018.

  Iedereen die een RABO rekening heeft kan gratis lid worden. Dus ook de familie leden van de Eldenia leden.  Dit kan direct via onderstaande link. Men moet wel voor 15 juli  lid worden om in augustus te stemmen

  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context

  Wij vragen een ieder die een RABO rekening lid te worden ( gratis) om in augustus op Eldenia te stemmen. Vraag ook familie en bekende om lid te worden. Hoe meer stemmen hoe meer bijdrage. Dit willen we gebruiken voor nieuwe spelmiddelen die nodig zijn voor de nieuwe spelvormen ( doeltjes, hoedjes en hesjes), maar ook een laatste bijdrage om het Pannaveld helemaal af te maken. Ook willen we een deel gebruiken voor de G voetbaltak om hen wat extra faciliteiten te geven.

rfwbs-slide