• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Corona regels bij Eldenia

  19 nov 2021
 • Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen voor Corona van  vrijdag 12 november zetten we hier even op een rijtje wat dat betekent voor het sportcomplex bij Eldenia en de kantine en kleedkamers

   

  Kantine

  Als men in de kantine wil verblijven moet men zitten en dient iedereen boven de 18 de QR-code kunnen tonen. De wordt gecontroleerd door de medewerkers van Eldenia. Men hoeft geen mondkapje als men aan een tafel zit (wel is men door de kantine loopt!) op.

  Indien je alleen iets wilt halen (drinken of eten) en dit mee naar buiten neemt heb je geen QR-code nodig, maar dien je tijdens verblijf in de kantine een mondkapje te dragen.

  Kleedkamers

  Iedereen die de kleedkamers in wil, boven de 18 jaar, dient in het bezit te zijn van een QR-code. Ook de ouders die helpen met aankleden van kinderen. We rekenen op de eigen verantwoordelijkheid dat men zich hieraan houdt. Er kan gecontroleerd worden.

   

  Sportcomplex

  Op het sportcomplex mag tijdens de sportwedstrijden geen publiek aanwezig zijn. Uitzonderingen zijn er voor spelers, trainers en andere stafleden. Ook vrijwilligers die nodig zijn voor de wedstrijden mogen aanwezig zijn. Voor de bezoekende verenigingen wordt een uitzondering gemaakt voor de noodzakelijke begeleiders die moeten zorgen voor vervoer.  De achteringangen van het complex zijn inmiddels afgesloten.

   

  Hiernaast gelden de algemene regels.

  Houdt 1,5 meter afstand

  Was regelmatig je handen

  Hoest of nies in je elle boog

  Kom niet naar Eldenia met klachten

  Heb je klachten laat je testen en bij een positieve test waarschuw direct de leider en de corona contactpersoon via voorzitter@eldenia.nl