• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Clubdag v.v. Eldenia

  28 jun 2018
 • Nog een paar weken en dan is het zover: de tweede vv Eldenia clubdag! Op deze dag staan er voor onze leden tal van activiteiten op het programma.

  De clubdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 augustus en heeft als doel er een gezellige dag van te maken voor zowel jong als oud. De organisatie ligt dit jaar in handen van een projectgroep samengesteld uit diverse vrijwilligers vanuit de vereniging.

  Hieronder het volledige programma van de clubdag. Mocht je nog vragen of opmerkingen over de clubdag hebben, of mee willen helpen bij de verkoop van eten of drinken of bij het begeleiden van een spel. Stuur dan gerust een e-mail naar Martijn Elbers via jeugdvoorzitter@eldenia.nl

  Samenwerkingsopdracht
  Vanaf 10:45 uur
  Vanaf 10:45 uur starten we met samenwerkingsopdracht voor ouders en spelers van de teams. De bedoeling is dat we de binding tussen de spelers van de teams en de ouders verbeteren doormiddel van een opdracht. Het samenwerken tussen de ouders en de spelers staat centraal zodat tijdens de start van het seizoen iedereen elkaar al wat beter kent. De samenwerkingsopdracht voor de O7 t/m O15 start vanaf 10:45 uur, daarna volgen de O17 en de O19 vanaf 12:15 uur.

  Kantine, keuken en terras
  Vanaf 10.30 uur
  Zin in een een bakkie koffie, patatje of iets anders lekkers uit de kantine? Loop gerust binnen en bestel iets aan de bar of keuken! Je kunt de gehele dag terecht bij ons barpersoneel en ’s morgens en 's middags kun je ook buiten iets bestellen. Naast de kantine zal er een extra terras worden ingericht met daarbij gezellige muziek.

  Clinic/Demotraining
  Vanaf 11.30 uur
  Dit jaar tijdens de clubdag zullen de heren en vrouwen selecties hun bijdrage leveren. De beide hoofdtrainers zullen met hun groepen een Demotraining gaan verzorgen voor alle leden van de vereniging. Het is de bedoeling dat alle kinderen goed opletten zodat ze dit vervolgens kunnen uitvoeren als ze zelf aan de slag mogen. De selectiespelers van Heren en Vrouwen 1 zullen dan de spelers verder begeleiden bij de oefeningen. Ook onze loop/coördinatie trainer Eric Lenderink geeft tijdens deze dag een demo, die vervolgens door de kinderen uitgevoerd gaat worden.

  Teamfoto’s!
  Vanaf 11.30 uur
  Op onze website willen we graag actuele teamfoto's, we gaan op de clubdag teamfoto's maken om onze website te kunnen voorzien van deze teamfoto's! Neem daarom je clubtenue mee naar Eldenia zodat je in je tenue op de foto kunt. Vanaf 11.30 uur staan onze fotografen klaar om zoveel mogelijk teams op de foto te zetten. Een aantal vrijwilligers zal de fotosessie op de clubdag begeleiden. 

  Pannaveld
  Vanaf 14.30 uur
  Om 14:30 uur is het de bedoeling dat we het pannaveld officieel gaan openen! De aankomende periode gaat er hard gewerkt worden om het pannaveld te realiseren. Tijdens de tweede clubdag zal de officiële opening plaats gaan vinden.

  Mini-braderie/luchtkussens
  Vanaf 13.45 uur
  Naast de clinic/demotraining, de samenwerkingsopdracht en het maken van de teamfoto’s is er op de clubdag ook nog een soort van mini-braderie. Vanaf 13:45 uur zullen er op het complex een pannaveld (luchtkussen) en voetbaldarten (luchtkussen) komen te staan, is er voor de liefhebbers een waterbuikschuifbaan, een voetbalschietwand, een sweeper en tevens staan er rondom de voetbalvelden diverse verkoopkraampjes, waaronder de verkoop van ijs en poffertjes.