• vv ELDENIA
  Al ruim 75 jaar een begrip
  in Arnhem en omstreken

 • Eldenia clubcard

  v.v. Eldenia CLUBCARD

  Met trots presenteren wij de vv Eldenia Clubcard. De vv Eldenia Clubcard is een betaalpas waarmee je in de kantine van vv Eldenia snel en veilig kunt afrekenen.

  Hoe kunt je de vv Eldenia Clubcard registreren?

  1. Je gaat naar www.eldenial/clubcard-vv-eldenia.
  2. Je kiest voor de knop “Registreer je Clubcard”.
  3. Je vult het clubcardnummer en de CVC code in, deze nummers staan op je Clubcard.
  4. Je maakt een loginaccount aan door een login, wachtwoord en e-mailadres op te geven en eventueel meer gegevens ter verrijking van ons systeem. 

  Hoe kun je de Clubcard opwaarderen?

  1. Je gaat naar www.eldenia.nl/clubcard-vv-eldenia.
  2. Je kiest voor de knop “Opwaarderen”.
  3. Je kiest het bedrag en de betaalwijze iDeal, Mastercard of Visa en je waardeert je Clubcard op.

  Wij wensen je veel gebruikersplezier!

  Voorbeeld
  Thuis op de bank kun je met je smartphone, tablet of computer je Clubcard opwaarderen via www.eldenia.nl/clubcard-vv-eldenia.

  Veelgestelde vragen

  Ik heb nog geen clubcard. Hoe kom ik daar aan?
  De Clubcard is aan de bar te verkrijgen. Je ontvangt de Clubcard kosteloos. De Clubcard heeft wel degelijk een kostprijs van € 2,50, dus wees er zuinig op! En als je de Clubcard toch niet gaat gebruiken doe ons en ons milieu een plezier door deze in te leveren bij de kantinemedewerker.

  Waarom voert vv Eldenia de Clubcard in?

  • Met de clubcard betaal je sneller, gemakkelijker en veiliger. Je kunt de bestelling sneller doen en sneller afrekenen.
  • Ouders kunnen hun kinderen nu in plaats van geld een Clubcard geven waarmee het tegoed alleen bij vv Eldenia gebruikt kan worden. Onder de 18 jaar kunnen er geen alcoholhoudende dranken worden afgerekend.
  • Commissies en vrijwilligers krijgen een Clubcard waarmee ze tot een bepaald bedrag zaken kunnen nuttigen tijdens het vrijwilligerswerk. 

  Kun je ook nog met contant geld en bankpas bestellen?
  Voorlopig blijft het mogelijk om ook nog gewoon met contant geld en bankpas consumpties te bestellen. We onderzoeken om volledig over te stappen op cashless betalen waardoor het dan alleen nog mogelijk is om met je bankpas of Clubcard af te rekenen. Mochten de resultaten van dit onderzoek bekend zijn zal hier later meer over gecommuniceerd worden. 

  Ben ik mijn saldo kwijt als ik mijn Clubcard verlies?
  Nee, het saldo van je Clubcard is centraal geregistreerd. Bij verlies van je Clubcard dien je dit zo snel mogelijk te melden aan onze penningmeester of secretaris, die kan je verloren Clubcard blokkeren en je saldo aan een nieuwe Clubcard toewijzen. Het bestuur kan hiervoor de kostprijs van een pas in rekening brengen á € 2,50.

  Kan ik nog met munten betalen?
  Bij grote evenementen zullen we munten blijven gebruiken. Anderszins zullen de munten niet gebruikt worden. 

  Kan ik het saldo op mijn Clubcard terug krijgen?
  Je kunt je saldo van je Clubcard terugkrijgen als je lidmaatschap beëindigt is, hiervoor neem je contact op met onze penningmeester of secretaris.

  Op de pas staat een QR-code, waarvoor is dat?
  Door de QR-code te scannen kun je het saldo op je Clubcard checken. Deze QR-code kun je met je smartphone scannen met bijna iedere QR-scan-app. 

  Wat staat er allemaal op de Clubcard?
  Er wordt niets opgeslagen op de Clubcard. De Clubcard heeft een uniek nummer. Dit nummer is gekoppeld aan de fictieve rekening van de Clubcard. Op de fictieve rekening wordt je saldo geregistreerd.

  Kan ik de Clubcard in de kantine opwaarderen?
  Ja, je kunt de Clubcard opwaarderen via de pinautomaat aan de bar of via een smartphone, tablet of computer. Dit laatste heeft onze grote voorkeur om de drukte in de kantine te beperken.

  Blijft mijn saldo altijd geldig of verloopt het?
  Je saldo verloopt niet en blijft altijd geldig.