in Arnhem en omstreken

• Ballenjongens

3 okt 2021
  • Eldenia ballenjongen bij Vitesse - Stade Rennes

Afgelopen donderdagavond 30 september heeft Eldenia 8 ballenjongens mogen sturen naar de eerste Europese thuiswedstrijd van Vitesse dit jaar! De JO15-1 heeft 8 enthousiaste ballenjongens gevonden en de overige jongens mochten mee als supporter!

Na mooi spel en een goede uithaal van Wittek floot de scheidsrechter na 45 minuten voor de rust met een 1 - 0 stand. In de tweede helft draaide de wedstrijd om nadat Vitesse een penalty tegenkreeg en deze ook gescoord werd. Kort hierna viel ook de 1 - 2 en leek de wedstrijd gedaan. Na ruim 70 minuten ontving Rennes een rode kaart en leken er nog kansen voor Vitesse. Dit resulteerde in een bloedstollende slotfase waarbij Vitesse helaas niet meer tot scoren kwam.

Zowel de ballenjongens aan het veld, als de jongens op de tribune, hebben een onvergetelijke avond gehad en willen Vitesse hiervoor ook bedanken.